Rebecca Ferguson

Geburtstag:

10.19.1983

Geburtsort:

Stockholm, Sweden:






Filmografie

The Kid Who Would Be King (2019)
als Morgana
Mission: Impossible - Fallout (2018)
als Ilsa Faust
Greatest Showman (2017)
als Jenny Lind
Schneemann (2017)
als Katrine Bratt
Life (2017)
als Miranda North
Girl On The Train (2016)
als Anna Watson
Florence Foster Jenkins (2016)
als Kathleen
Despite the Falling Snow (2016)
als Katya / Lauren
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
als Ilsa Faust
The Red Tent (2014)
als Dinah
Hercules (2014)
als Ergenia
Vi (2013)
als Linda
En enkel till Antibes (2011)
als Maria
Drowning Ghost - Der Fluch Von Hellestad (2004)
als Amanda