Adeel Akhtar

Geburtstag:

09.18.1980






Filmografie

Victoria & Abdul (2017)
als Mohammed
The Big Sick (2017)
als Naveed Nanjiani
The Show (2017)
als
Apple Tree Yard (2017)
als Jaspreet
The Last Dragonslayer (2016)
als Mr. Brittles
The Circuit (2016)
als Gabe
Murdered by My Father (2016)
als
Capital (2015)
als
River (2015)
als Ira King
Convenience (2015)
als Shaan
Pan (2015)
als Sam Smiegel
War Book (2014)
als Mo
Keeping Up with the Joneses (2013)
als
Jadoo (2013)
als Vinod
Der Diktator (2012)
als Maroush
Stranger Things (2010)
als
Four Lions (2010)
als Faisal
Traitor (2008)
als Hamzi