Tuva Novotny

Geburtstag:

12.21.1979






Filmografie

Annihilation (2018)
als
Borg vs McEnroe (2017)
als Mariana Simionescu
The King's Choice - Angriff auf Norwegen (2016)
als Crown Princess Märtha of Norway
Rosemari (2016)
als Unn Tove
A War (2015)
als Maria Pedersen
Käpt'n Säbelzahn und der Schatz von Lama Rama (2014)
als Frida
Johan und der Federkönig (2014)
als La mère de Johan
Maria Lang 06 - Tragedi på en lantkyrkogård (2013)
als Puck
Maria Lang 05 - Farliga drömmar (2013)
als Puck
Maria Lang 04 - Rosor, kyssar och döden (2013)
als Puck
Maria Lang 03 - Inte flera mord (2013)
als Puck
Maria Lang 02 - Kung Liljekonvalje Av Dungen (2013)
als Puck
Maria Lang 01 - Mördaren ljuger inte ensam (2013)
als Puck Ekstedt
Mammas pojkar (2012)
als Evil Bitch
Fuck Up (2012)
als Robin
ID:A - Identität Anonym (2011)
als Aliena / Ida
Die Wahrheit über Männer (2010)
als Marie
Eat Pray Love (2010)
als Sofi
För kärleken (2010)
als Karin
Bröderna Karlsson (2010)
als Clara
Med lukkede øjne (2010)
als Rene
Simon & Malou (2009)
als Malou
The Wedding Photographer (2009)
als Astrid
Original (2009)
als Marie
Possession (2009)
als Casey
Der Kandidat (2008)
als Camilla
Den sorte Madonna (2007)
als Maria
Pakt der Bestien 2 (2006)
als Hedvig Sparre
No. 2 (2006)
als Danish Maria
Små mirakel och stora (2006)
als Love
Stoned (2005)
als Anna Wohlin
Bang bang orangutang (2005)
als Linda
Fyra veckor i juni (2005)
als Sandra
Unge Andersen (2005)
als Henriette Wulff
Familien Gregersen (2004)
als Lise
Dag och natt (2004)
als Desire
Die Rückkehr des Tanzlehrers (2004)
als Receptionist
Stratosphere Girl (2004)
als Monika
Kommer du med mig då (2003)
als Paula
Slim Susie (2003)
als Susie
Midsummer (2003)
als Linn
Invisible - Gefangen im Jenseits (2002)
als Annelie
Jalla! Jalla! Wer zu spät kommt … (2000)
als Lisa
Naked Again (2000)
als Hübsches Mädchen
Sleepwalker - Der Schlafwandler (2000)
als Saga Hansson
Tic Tac (1997)
als Jeanette
Crimes of Passion: Tragedi på en lantkyrkogår ()
als
Intrigo: Death of an Author ()
als Eva