Søren Pilmark

Geburtstag:

10.16.1955

Geburtsort:

Copenhagen, Denmark:






Filmografie

Journal 64 (2018)
als Marcus Jacobsen
Downsizing (2017)
als Dr. Andreas Jacobsen
Den utrolige historie om den kæmpestore pære (2017)
als Ulysses Karlsen
Mesteren (2017)
als David
Ørkenens Sønner: Een gang til for prins Knud (2016)
als
Erlösung (2016)
als Marcus Jacobsen
1864: Brødre i krig (2016)
als Lundbye
The Last King - Der Erbe des Königs (2016)
als Bishop
Der Kampf um Schweres Wasser (2015)
als Niels Bohr
Pixy, der kleine Wichtel (2014)
als Campingfatter
1864 - Liebe und Verrat in Zeiten des Krieges (2014)
als
Schändung (2014)
als Marcus Jacobsen
Erbarmen (2013)
als Marcus Jacobsen
Sorg og glæde (2013)
als Advokaten
Ørkenens Sønner: Varm luft i Canal Grande (2012)
als Omar Papa
Kon-Tiki (2012)
als Freuchen
Parterapi (2010)
als Ulrik
Das Ende der Welt (2009)
als Consul
Kærestesorger (2009)
als Agnetes far
Ørkenens Sønner: En sang fra de varme lande (2008)
als Omar-Papa / Additional Roles
De unge år (2007)
als Mads
Til døden os skiller (2007)
als Erik
Faul im Staate Dänemark (2007)
als Christian
Lotto (2006)
als Jørgen
Ørkenens Sønner Et Skud i Tågen (2005)
als Omar-Papa / Additional Roles
Königspatience – Intrige im Parlament (2004)
als Erik Dreier Jensen
Lad de små børn... (2004)
als Nisse
Stealing Rembrandt - Klauen für Anfänger (2003)
als
Ørkenens Sønner: En Storm i Et Glas Vand (2001)
als Omar-Papa / Additional Roles
Kat (2001)
als Peter Hald
Blinkende Lichter (2000)
als Torkild
Ørkenens Sønner: Gå aldrig tilbage til en fuser (1997)
als Omar-Papa
Menneskedyret (1995)
als Præsten
Hospital der Geister (1994)
als Jørgen Krogshøj
Ørkenens Sønner (1994)
als Omar-Papa / Additional Roles
Roser og Persille (1993)
als Benny
De skrigende halse (1993)
als Djarnis
Peter von Scholten (1987)
als
Kammesjukjul (1978)
als En ekspedient
Kassen stemmer (1976)
als