Björn Granath

Geburtstag:

04.05.1946

Geburtsort:

Örgryte, Göteborg och Bohus län, Sweden:






Filmografie

Kingsman: The Golden Circle (2017)
als The King of Sweden
Borg vs McEnroe (2017)
als Bengt Grive
Wie auf Erden (2015)
als Bjelke
Kill Billy (2014)
als Kamprad
Crestfallen (2013)
als Eskil
The Last Sentence (2012)
als Axel Forssman
Ein Fall für Annika Bengtzon: Nobels Testament (2012)
als Ernst Ericsson
The American (2010)
als Hunter #2
Verblendung (2009)
als Gustav Morell
Den enskilde medborgaren (2006)
als Allan Dahlman
Das Zeichen des Mörders (2005)
als Erik Swahn
Evil (2003)
als Rektor
Elina (2003)
als Doktor
So weiß wie im Schnee (2001)
als
Sherdil (1999)
als Arméchefen
Magnetisörens femte vinter (1999)
als Aspelin
Lithivm (1998)
als Henrik Laurentsson
Svenska hjältar (1997)
als The Economist
Das Auge des Adlers (1997)
als
Harald & Harald (1996)
als Harald
Vendetta (1995)
als Bielke
Tag ditt liv (1995)
als Björn Granath
Sista skriket (1995)
als Georg af Klercker
Tödliches Verlangen (1992)
als Principal
Jönssonligan och den svarta diamanten (1992)
als Lohman
Die besten Absichten (1992)
als Oscar Åkerblom
Der Ochse (1991)
als Flyckt
Der Fassadenkletterer (1991)
als Syrén
Pelle, der Eroberer (1987)
als Erik
Mälarpirater (1987)
als Father
Demoner (1986)
als Thomas
Den frusna leoparden (1986)
als Todd
Sällskapsresan II - Snowroller (1985)
als Mr. Jönsson
Madita und Pim (1980)
als Jonas Engström
Madita (1979)
als Jonas Engström
Du gamla, du fria (1972)
als
Den magiska cirkeln (1970)
als Hammarström
Misshandlingen (1969)
als Björn