Jill Taylor






Filmografie

The Commuter (2018)
Costume Design
Ein ganzes halbes Jahr (2016)
Costume Design
Das Jerico-Projekt (2016)
Costume Design
The Gunman (2015)
Costume Design
Jack Ryan: Schattenrekrut (2014)
Costume Design
My Week with Marilyn (2011)
Costume Design
Frontalknutschen (2008)
Costume Design
Cassandras Traum (2007)
Costume Design
Penelope (2006)
Costume Design
Match Point (2005)
Costume Design
Der Beweis - Liebe zwischen Genie und Wahnsinn (2005)
Costume Design
The Life and Death of Peter Sellers (2004)
Costume Design
Born Romantic (2000)
Costume Design
This Year's Love (1999)
Costume Design
Sie liebt ihn - sie liebt lhn nicht (1998)
Costume Design
The Mill on the Floss (1997)
Costume Design
Der Priester (1994)
Costume Design