Louise Frogley






Filmografie

Ant-Man and The Wasp (2018)
Costume Design
Spider-Man: Homecoming (2017)
Costume Design
Free State of Jones (2016)
Costume Design
The Finest Hours (2016)
Costume Design
Unbroken (2014)
Costume Design
Monuments Men - Ungewöhnliche Helden (2014)
Costume Design
Iron Man 3 (2013)
Costume Design
Flight (2012)
Costume Design
The Ides of March - Tage des Verrats (2011)
Costume Design
Contagion (2011)
Costume Design
Die Lincoln Verschwörung (2010)
Costume Design
Männer die auf Ziegen starren (2009)
Costume Design
James Bond 007 - Ein Quantum Trost (2008)
Costume Design
Ocean’s 13 (2007)
Costume Design
The Good German - In den Ruinen von Berlin (2006)
Costume Design
Syriana (2005)
Costume Design
Good Night, and Good Luck. (2005)
Costume Design
Der Verbotene Schlüssel (2005)
Costume Design
Constantine (2005)
Costume Design
Mindhunters (2004)
Costume Design
Mann unter Feuer (2004)
Costume Design
Live aus Bagdad (2002)
Costume Design
Spy Game - Der finale Countdown (2001)
Costume Design
Traffic - Die Macht des Kartells (2000)
Costume Design
Sex oder Stirb (2000)
Costume Design
Stigmata (1999)
Costume Design
The Limey (1999)
Costume Design
Auf der Jagd (1998)
Costume Design
Speed 2: Cruise Control (1997)
Costume Design
Einsame Entscheidung (1996)
Costume Design
Pie in the Sky (1996)
Costume Design
Fair Game (1995)
Costume Design
Der Chaoten-Cop (1990)
Costume Design
Annies Männer (1988)
Costume Design
Button - Im Sumpf der Atommafia (1986)
Costume Design