Sara Malakul Lane

Geburtstag:

02.01.1983

Geburtsort:

Thailand:






Filmografie

Kickboxer: Retaliation (2018)
als Liu
Halloween Pussy Trap Kill! Kill! (2017)
als Amber Stardust
The Domicile (2017)
als Lucy
Death Pool (2017)
als Scarlet
King Arthur and the Knights of the Round Table (2017)
als Morgana
Kickboxer - Die Vergeltung (2016)
als Liu
Shortwave (2016)
als Jane
Beyond the Gates (2016)
als Dahlia
Scouts vs. Zombies - Handbuch zur Zombie-Apokalypse (2015)
als Beth Daniels
Shark Lake (2015)
als Meredith Hernandez
Sun Choke (2015)
als Savannah
Pernicious (2015)
als Samorn
Cowboys vs. Dinosaurs (2015)
als Dr. Sinclair
Buddy Hutchins - Falling Down Again (2015)
als Evelyn
Jailbait (2014)
als Anna Nix
100° Below Zero (2013)
als Taryn
Evil Born (2012)
als Veronica
The Wayshower (2011)
als Maylene
Sharktopus (2010)
als Nicole Sands
Tied in Knots (2008)
als Kate
เพราะรักครับผม (2005)
als Net
Pa yuk rai Sai na (2005)
als Gaywarin
Nature Unleashed: Volcano (2005)
als Angela
คลื่นฝันควันรัก (2005)
als Plai
Belly of the Beast (2003)
als Jessica Hopper
ความรัก ความฝัน ความตาย (2003)
als
Wishing for a Dream ()
als Mika Andrews