Marc Désourdy

Geburtsort:

Montreal, Quebec, Canada:






Filmografie

Pas de répit pour Mélanie (1991)
als Bouliamme
Mother! (2017)
Stunt Coordinator
John Wick: Kapitel 2 (2017)
Stunt Coordinator
Arrival (2016)
Stunt Coordinator
The Walk (2015)
Stunt Coordinator
7 Days (2010)
Stunt Coordinator
Der seltsame Fall des Benjamin Button (2008)
Stunt Coordinator
The Fountain (2006)
Stunt Coordinator
Das verbotene Zimmer (2005)
Stunt Coordinator
Verbrechen aus Leidenschaft (2005)
Stunt Coordinator
Sehnsüchtig (2004)
Stunt Coordinator
Catch Me If You Can (2002)
Stunt Coordinator