Jeppe Beck Laursen

Geburtstag:

06.01.1972






Filmografie

What Happened to Monday (2017)
als Father Beck
Gråtass gir gass (2017)
als
Gråtass redder gården (2017)
als Goggen
Karsten og Petra ut på tur (2017)
als
Gråtass - Gøy På Landet (2016)
als Goggen
The Last King - Der Erbe des Königs (2016)
als Audun
Kule kidz gråter ikke (2014)
als Dr. Bart
Kill Buljo 2 (2013)
als Hans Ollo
Hänsel und Gretel: Hexenjäger (2013)
als Tracker William
Hjelp, vi er i filmbransjen (2011)
als Jeppe
Tomme tønner 2 - Det brune gullet (2011)
als Nico
En helt vanlig dag på jobben (2010)
als Tom
Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa (2010)
als Burt Erik Johansen
Detour (2009)
als Lasse
Dead Snow (2009)
als Erlend
De Gales hus (2008)
als Jørgen
Liten Knute (2008)
als Kåre (adult)
Tørt og kjølig (2008)
als Torstein
Der Wolf - Dunkle Geschäfte (2008)
als Glenn