José Antonio García






Filmografie

Hostiles (2017)
Sound Mixer
El signo de Caronte (2016)
Producer
Nebraska (2013)
Sound Mixer
To the Wonder (2013)
Sound Mixer
Stichtag (2010)
Sound mixer
Attentat auf Richard Nixon (2004)
Sound mixer
Bruce Allmächtig (2003)
Sound mixer
Ey Mann - Wo is' mein Auto? (2000)
Sound Recordist
Ey Mann - Wo is' mein Auto? (2000)
Sound mixer
Godzilla (1998)
Production Sound Mixer
Der Dummschwätzer (1997)
Sound Mixer
Dem Himmel so nah (1995)
Sound Mixer
Die Traumprinzessin (1995)
Sound mixer
Kalifornia (1993)
Sound mixer